torsdag, juli 30, 2009

Kanske dags o skriva lite...

Ja som sagt kanske dags att skriva lite vad som händer denna sista semestervecka. Början på veckan var det ganska lugnt, gjorde inget sådär speciellt på måndagen, bara tog det lugnt o bara va.
Dagen efter, då alltså tisdagen hade vi dagsutflykt med svärmor o svärfar. Platsen vi skulle till va Motala Motormuseum, ett stort museum på ca 2000kvm, med gamla bilar, mc:s, gamla radioapparater, datorer, mobiltelefoner..hmm..ja det sträcker sig långt.
Apropå gamla mobiltelefoner, kommer ni ihåg den som verkligen var bärbar, som såg ut som en liten väska med telefonluren på...Haha, tänk, gick man o bar på en sån, ja klart inte jag då, jag var inte mer än ca 5 år sen den riktigt försvann..
Å nu finns mobiler som är så små så man undrara lite hur allting får plast i dom. Slänger in några bilder från museét.



Väl att se var ju självklart våran kungs gamla moped, (den vita här till vänster)

Det var några bilder från dagens huvudmål så att säga. Resten av dagen ledde till Askersund, där vi kollade läget i stan o sen åt mat.
Hamnen var ju helt underbar, tänk om man bara kunde ha en båt just för stunden, bara när det var fint väder, slippa vågorna på havet =/

Mitt i veckan, som var igår då....Då var vi barnvakt åt lille busungen Victor ;)
Han kom tidigt på morgonen, var lite reserverande i början , men det var inga problem. Vi hade ju träffats förr, sen bara mamma o pappa hade gått så var det bus hela dagen =) Efter sovtimmen o middagen i magen så tog vi en sväng utåt. Det var skönt då solen även tittade fram på oss.
Förrsesten , man märker inte på bilden ovan att han har varit på High Chaparal va?? *visslar*
Dagen O gick som bara den , timmarna bara flög iväg, fikade lite när mamma Johanna o pappa Marcus kom, det var gott tyckte Victor, han skulle ha alla kakorna.
Idag har vi varit en sväng ute i garaget o kollat läget, måste ju se hur det är med den lille bilen efter resan som var nu sist i Belgien, se om han har landat o tagit tillbaka svenska språket igen.
Men det var lugnt, det var okej. I o för sig inte för att man fick ut så mycket utav det, men fick ändå småfixat lite smått o gott..
Den renoverade motorn väntas att bli klart under nästa vecka någongång.

1 kommentar:

  1. Hur kan man ta bilder från något ställe man inte varit på?...hihi

    SvaraRadera