söndag, juli 05, 2009

3 dagar kvar...

Stämmer bra det, 3 dagar kvar tills vi åker iväg till Belgien. I helgen har vi förberett så mycket som möjligt, gått o plockat fram lite saker som ska med, så i vårt lilla rum i lägenheten är som ett bombnedslag nu med massor av grejer..¨
Dagens väder har väl inte varit sådär jättelockande att gå ut i, så därför blev det lite början av packning.
Helgen har oxå bestått lite utav garaget, Magnus har gjort klart bilen , den ska bara startas, förmodligen blir det imon får hoppas att det är uppehåll. på kvällen iaf. Annars så har det varit ganska lugnt denna helgen, tiden har väl mest gått till att planera resan.

Till veckan så är det dags för sommaröppet på jobbet, betyder att våran" förskola" är stängd. Nu istället så är det alla andra barn från de andra förskolorna i området som däremot stänger helt att komma till Trädkryparen. Barn o personal från alla förskolor är tillsammans på ett o samma ställe, smart. Fördelen för mig o några till är då att vi är på "hemmaplan", alltid enklare.
Jag jobbar 3 första dagarna på denna veckan o 3 sista dagarna på nästa vecka, sen är vi lediga i 2v. Vi har ingenting planerat, utav kommer nog ta dagarna som de kommer. Vädret gör ju oxå mycket om vad man hittar på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar