tisdag, juli 14, 2009

Hemma igen...

Då var denna resan över...Kom hem igår kväll.
Resan i sig vad lång o dryg, mycket trafik o ibland kom dedär populära köerna nere i Tyskland. Man kan inte riktigt förstå att det finns så mycket bilar där nere....men tydligen så gör det ju det o alla ska åt samma håll. Men märks att tyskarna är vana vid det, skulle det hända nåt sånt i Sverige, svenskarna hade ju blivit hysteriska. Men jag säger bara köerna som kan bli i Göteborg, släng er i väggen.
Så denna gången var det en dryg bilresa om man ska sammanfatta det, men vi kom fram till banan på Torsdag em, skönt o landa på stället. Plockade fram alla sakerna som skulle behövas, sen var det bara till att peppa till Fredagsträning o Kvalet.
Ska man summera helgen lite kort så ja, ett trasigt lager i motorn, en trasig noskon o en 10:e plats. Nöjd är Magnus ändå med helgen.
Trasiga lagret i motorn ledde till att den motorn var icke användbar mera, tyvärr...En helrenovering på den. Men för att få fler startande i fältet som kom en vänlig dansk konkurrent förbi o tyckte vi inte skulle greja med motorn hela natten , han hade en extra med sig och fick då låna den. Snällt va???Det är ju kanske inte så ofta som man lånar ut sina motorer hit o dit.
Det blev ju bra tillslut ändå o en liten pokal kom hem även denna gång.

Helgen där nere var annars jättebra, skönt att komma iväg lite sådär i några dagar. Jobbar ons-fre denna veckan nu sen är vi lediga i 2v.
Vädret var bra, lite molningt, men solen tittade även fram, kom lite regn , med beteckning på "lite" någon enstaka gång men det var så vi klarade oss när vi var ute körde.

Hoppas att ni alla har haft en trevlig helg tillsammans med era nära o kära...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar