måndag, juni 29, 2009

Nästa 50-åring..

Ja då var denna helgen över o min svärfar har vi firat till 50 år. GRATTIS!!! I lördags var det dags för iordning ställande av lokal o dukning på schemat. Bord, stolar, dukar, servetter, bestick, glas. Ja det är en del som ska fram till gästerna som kommer.
Men det blev bra i slutändan ändå o bordplaceringen fick sin plats oxå. För en gångs skull flöt det på ganska bra,brukar ju annars vara lite som kommer i vägen.

Tiden då klockan nästan slog fem började folket komma, fint väder hade vi med oss oxå, jätteskönt. Jag o Magnus skulle tydligen vara värdpar,hmm..Men det flöt på som om vi inte hade gjort något annat, eller hur älskling ;)
Maten som bjöds på var Sill o Potatis, vädligt uppskattat. Vi såg det lite mer som en annorlunda grej än att bara har kallskuret, eller smörgåstårta som det kanske oftast brukar vara på jämna tillställningar. Men detta gick jättebra o god jordgubbstårta till kaffet.
Men innan kaffet o efter maten var det lite sträckning på benen, dags för tipspromenad. Självklart handlade frågorna om födelsedagsbarnet =) Lite kluriga o några lätta, är ju kanske en liten kul grej o sen att folket får röra på sig lite, sträcka på benen är aldrig fel.
Skiljefrågan var inte så populär. Jag hade lagt en bit snöre i en burk utan att det kunde se det. Burken var oxå självklart ihoptejpad, hmm...Tror att man fick lite blickar om vem som kom på det. JAG!!...jag är helt oskyldig *visslar*...
För att summera dagen så var den helt lyckad, allt flöt på som det skulle o födelsedagsbarnet var nog mer än nöjd.

2 kommentarer:

  1. Vi kanske inte ska säga att vi är duktiga, kan ju bli fler uppdrag då...

    SvaraRadera
  2. Låter som ett trevligt kalas =)Klart med sådant värdpar.
    Hoppas allt är bra med er.

    Kram

    SvaraRadera