torsdag, april 12, 2012

Godmorgon...

...det säger vi här hemma hos oss, hur har er natt varit?Våran har varit bra, Herman sover så gott på nätterna så vi får inte klaga utan tar tillvara på de timmars sömn. Vi ger han sista målet mellan 8-9 på kvällen sen somnar han så gott och vaknar till vid ca 8.30 på morgonen, så ja en 12 timmar tror jag denna lille plutten behöver.
Dagarna bara springer iväg, 5 månader har snart gått sen en snabb förlossning, helt otroligt. Snart är han 18 år och man får telesamtal om att han ska hämtas sent på kvällarna här och var, hihi...
Men det är knappt man kan förstå, är detta våran pojk, ska han rulta runt här, krypa, lära sig gå, springa, hoppa, börja förskolan, börja skolan, ja listan kan bli lång...det är bara till att inse att så är det...

Så vad händer?
Jo Herman är snart 5 månader (nästa vecka) då är det dags för ett litet bvc besök för lite vägning, mätning och vaccin tar vi denna gången med.
Han vänder sig från mage till rygg (gjort ett tag) och är snart på gång åt andra hållet oxå (rygg till mage). Han är med hela tiden, skrattar och pratar, tänk att så mycket ljud kan komma ur denna lilla mun, ja ni vet som har småbarn =)

Vi önsker er alla en trevlig Torsdag...

1 kommentar:

  1. Härligt ni har det :) Ja tänk så mycket man ska gå igenom med de här små liven, helt underbart allt ihopa :)
    Är lillen verkligen redan 5 månader jösses vart tar tiden vägen???

    Kram

    SvaraRadera