fredag, april 20, 2012

Fika, BVC och regn...

Då var det fredag och helgen närmar sig med småkliv, helgen kommer vi att spendera nere på västkusten och Varberg, vi ska bl a fira min mamma som fyllde år igår. Men innan vi drar kosan dit så börjar vi som vi brukar göra på lördagmorgonen med lite babysim.

Gårdagen bjöd på lite mys med nästan hela familjen Nyberg, det var mamma Bettan och de underbara barnen Clara och Charlie. Det svar stoj och håll igång hela tiden, mycket bus, precis som det ska vara när det är barn med =) Vips så har vi en liten Herman som springer omkring här och håller låda på vårt smultronställe...
Vi bjöd på lite lätt lunch, hemmagjord pizza och sen till fikat var det glass, lite gott får man smaska på även i veckan inte bara på helgerna, hehe..


Clara och Herman sitter och myser i soffan med lite äpple, Clara äter och Herman kikar på.




Idag har vi redan hunnit med ett besök på BVC, 5 månaderskontrollen stod på schemat, Herman han växer som han ska, fin kurva hos sköterskan, det tycker mamma och pappa om.
Resultatet visade 65 cm lång och 6975 gram tung, han fick även lite vaccin, vi får se vad detta slutar, vaccinet vid 3 månader klarade Herman utan någonting, inte ens en liten febertemp.

Annars blir det en ganska lugn dag med tanke på vädret, inte det roligaste om man säger så, det är bara att hålla tummarna och hoppas på att helgen blir bättre...
Ha en mysig dag alla och en trevlig helg...

1 kommentar:

  1. Tack gör en mysig eftermiddag :) Var så kul att träffas. Du får gärna maila bilden på mig och barnen, är så sällan man är med på bild med dem :)
    Så han växer lille busen, hoppas allt gick bra efter sprutan och att ni fick en fin helg :)

    Kram

    SvaraRadera