måndag, april 13, 2009

Ledigheten över...

Då var denna lilla ledighet över för denna gången. Tiden går fort, o vilket underbart väder vi har haft. Helt otroligt, kan nästan tro att det är lite sommarvärme på g.
Så vad har man gjort denna påskhelgen...jo...
Långfredagen var vi ute i garaget en sväng, fixa lite, börjat lite ihopsättning med lilla racern. Åker ju iväg om en månad till Tjeckien, så snart dags för första lilla provstarten för året. Kommer att tjura lite som vanligt i början, men efter en liten stund så, då jäklar luktar det goda avgaser kan jag säga,hehe..Ni som vet vad jag pratar om kan bara hålla med, eller hur *ler*
Påskafton jobbade Magnus en sväng på fm , då en annan passade på att sitta på balkongen en stund o ha det gött, bäst o passa på medans man hade hela för sig själv, kvällen var lugn, kände att en härlig förkylning började komma oxå, så det var bara till att börja kurera sig.
Påskdagen var lugn , skulle till mina svärföräldrar på em, åt gott o skrattade gott.. Hade grillpremiär o sittning ute, det var riktigt skönt, men gud var det blev kyligt fort när solen försvann. Sen hem för att ladda inför annandagen , mässan uppe i Jönköping, alltid lika trevligt att åka dit. Fattar inte, det är ju sjukt vad här finns duktiga männikor som verkligen kan bygga från grunden. Å sen en liten härlig lack o polish på det, kan inte bli bättre. Glänser så man kan spegla sig i dom , ja o varje gång man kika så såg det lika bra ut ;)

Detta året var temat "Film". Jag fick tagit några kort på några. Kan ni gissa vilka filmer de tillhör?







1 kommentar:

  1. Den sista är ju min racerbil...vad gör den bland filmbilarna...
    Om en månad åker vi älskling. Det börja och rycka i gasfoten nu...
    //Magnus!

    PS. hadevaritkulomdetvaritså... DS

    SvaraRadera