tisdag, januari 10, 2012

SNÖ & BVC

Ja då kanske det var dags att göra ett litet inlägg igen, man får passa på att göra det mellan varven då Herman sover ;)


Dagarna bara springer iväg här, men med lugn takt. Var på massage igår och det var sådan skillnad på mig igår, var där för ca 1 månad sen med och då var det inte bra, huden var alldeles torr och kroppen stressad och spänd, men som sagt det var annat igår, helt underbart. Så ja om man ska säga rätt så har jag nog hittat mitt inre lite, det var blivit lite lugnare runt omkring, inga lådor man ser som måste plockas upp och tas bort så golvytan börjas synas.Framförallt så har man kommit in i lite rutiner och de "vanliga" veckorna börjar, man vet kanske helt plötsligt vilken dag det är och vilken vecka ;)


Så ja till överskriften SNÖ & BVC, har snön kommit för att stanna några dagar?Det är frågan det.Det blir en mycket trevligare tillställning när vi har snön hos oss, ljusare på dagarna/kvällarna, människorna blir till det piggare och gladare, visst är det helt fantastiskt?






Vi hade ett litet BVC besök igår med lite vägning och mätning. Nu är Herman stora killen för oss, 3840gram och 53,5 cm lång. Så skönt att det går framåt för honom...Man är alltid lite orolig framförallt när det gäller vikten, men nu har vi kommit in i en fin kurva och bvc sköterskan är så nöjd så...

1 kommentar:

  1. Tänk va fint det var med snön, den kunde ju fått stanna lite tycke jag. Men inte :( Vem vet vi kanske får ny.
    Va skönt att Herman växer och att han följer sin kurva. Hur har ni det till helgen? Vi är friska nu och vill så gärna träffa lill godingen. Hör av er.

    Kramar

    SvaraRadera