söndag, maj 23, 2010

Inlägg 170...

Hua nu börjar det närma sig 200, hehe...Nä lugnt 30 inlägg kvar att skriva...Men det kan hända mycket under de 30 inäggen som är kvar =)

Helgen har bara stormat förbi. Igår var vi i garaget hela dagen , Magnus kusin hjälpte till med att byta lampor i instrumentpanelen i bussen, att det ska vara så krångligt..Men klart börjar man i fel ändå så ser det nästan ut som om hela alltet ligger lite huller och buller och man funderar på om de ska få ihop det igen, men det gick bra..som tur var..hehe..
Med tanke på gårdagens väder så passade vi på att lasta lilla bilen o alla andra grejer som ska med på resan. Bara lite småplock som ska in nu...men det tar vi på Onsdag när vi hämtar bilen i skryd.
När vi var i garaget så kom min mor och far förbi med husbilen, alltid trevligt =)

Dagen idag har oxå lett till uteaktiviteter...
Det är väl alltid roligare att åka iväg med en nytvättat bil så idag har både buss och personbil blivit ren ;) Framförallt när solen vill visa sig så får man lite kli i fingrarna för att det ska vara rent och snyggt...

Början på veckan som kommer ska jag ta vara på dagarna om det säger att det ska regna (packa), men jag klart hoppas ju inte på det, men vad ska man tro...Jo att det blir SOL!!

Hoppas ni alla har haft en bra helg tillsammans med nära och kära...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar