onsdag, augusti 12, 2009

Shopping + Speedway

Får lägga in en liten lägesrapport om vad som händer här tror jag. Helgen som var var lugn, vi gjorde lite småärenden o bara va. Åt gott o bara va med varandra, så härligt...Inga bestämda tider för o göra nåt alls. Blir kanske mer så under semestern, att det ska vi hinna med o s v.
Ja annars så är det inte så mycket som händer, igår var jag faktiskt nere i stan, har inte varit det på ja jag vet inte när, inte under hela sommaren o långt innan dess...Blir kanske mer att man åker till jönköping, a6 istället, där finns allt på plats, hehe..
Sen på kvällen var vi på Speedway ;) så fräckt det är...så alla som känner lite sug utav att åka o kika på det någon gång o få tillfälle till det, GÖR DET!!!!
Men det tog ett tag innan vi bestämde hos för att åka, det hängde mycket på vädret, ena stunden regnade det, o då pratar vi regn...Andra stunden sken solen... Men vi åkte =)
Kom lite småstänk precis innan det skulle dra igång o klart det kunde man ju leva med, o sen när man är så mycket folk så är det ju knappt man blir blöt.
Nästan hela 10 000 personer var på Axelent Arena i Gislaved o såg Lejonen - Dackarna, helt otroligt....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar