fredag, juni 08, 2012

Längesen...

Hmm, ja bloggande blir inte så ofta längre, men det är väl så när man är småbarnsförälder och de blir äldre och det händer mer saker, det ligger inte bara stilla och ser söta ut. Nu rullas det både här och där, spelar ingen roll hur stort täcke Herman har att ligga på, han ligger ändå utanför på golvet. Så fort går det med!!

Denna veckan var där en ledig dag, då var vi hos Mattias och Sandra för att resa tält till bröllopet imorgon, jajamensan det ska bli man och fru i Kävsjö kyrka. Å vi önskar dom många lyckliga år tillsammans.
Magnus har fått äran och vara bestman, så ja han ska "känna" sig lite för hur det är att stå där framme, hihi.

Så vad händer annars, ja du inte mycket, jag vet inte vad jag och Herman gör på dagarna, timmarna bara flyger förbi. I förrgår kände jag lite efter tänder i Hermans mun och svaret, ingenting. Men igår kväll...
Han hade varit hur go som helst (som han brukar vara) hela dagen, börjat bli lite snuvig men inget annat konstigt. På kvällen när det var dags för lilla vällingen så var det oxå lugnt, den tog slut och då började det, ville inte lägga sig ner i sängen , så fort han gjorde det så skrek han bara, ja vi provade med lite allt möjligt. Det blev vagnen till slut och där somnade han gott och det blev även nattens säng.
Resultatet av att vara missnöjd, två små risgryn är påväg upp, våran lille kille...att det kan ändras så från dag till dag, dagen innan hade jag kännt i munnen men ingenting och nu så är det två. Så en alvedon igår kväll så somnade Herman gott...
Så vi håller alla tummarna till imorgon att det har lugnat ner sig då vi ska på bröllop =)

Iordning ställande av tält och bord/stolar är i full gång...

Herman och Malena tittar på Kotten...

Snart börjar ju fotbollen och Herman är med...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar