fredag, september 30, 2011

Bitarna faller på plats...

Oktober är på ingång och vi närmar oss hösten, färgerna ute har börjar att ändras lite och lite löv har fallit till marken.Så ja det är väl bara att inse nu att hösten snart är kommen, men inte riktigt än. Vi har ju haft 2 stycken helt underbara eftermiddagar denna veckan , igår och idag, helt fantastiskt, helgen vet jag (de som kan) sagt att det ska bli sol heeela helgen, så ja det är bara till att hoppas på det bästa och hålla tummarna =)
Huset som vi köpt har vi nu tillträtt, känns helt otroligt, ska vi bo i hus, ska vi....ja det är många tankar som springer runt i huvudet. Ja ni vet som har en gång köpt hus.
Helgen kommer vi att spendera i huset, vi ska röja lite saker och bara allmänt slänga bort det vi inte vill ha, kanske nästa vecka så börjar den hääärliga målningen och inredningen =)

En annan sten som också fall på plats för en vecka sen är att vi har sålt våran lägenhet med, det kan jag säga, det var en såådan lättnad. Man började ha tankarna på att vi kanske kommer att ha dubbla boenden någon månad, men pang pang så vart den såld, det var bara till att bestämma sig om sista datumet var bra för oss och priser såklart och självklart, det var det.Den sista november ska vi lämna lägenheten.

1 kommentar:

  1. Härligt! Måste träffas snart så att jag får se nya hemmet :)
    Hoppas ni har en härlig solig helg

    Kram!

    SvaraRadera