fredag, februari 27, 2009

Näst sista dagen på FebruariMånad

Ja den 27:e februari är det idag.Ytterligare en månad mot sommaren, jippi =)...Sen är det ju fredag idag, skönt o solen lyser himlen är blå o nästan all snö är borta. Nu är det bara en massa grus o sand man ska akta sig för så man inte åker kana på det istället.
Annars är det lugnt, jobbat i veckan, var en sväng uppe i Jönköping igår, Magnus skulle ha lite grejer till sin lilla bil. Börjar ju närma sig, har siktat in på att sticka iväg i Maj, tävlingen går då nere i Tjeckien, men vi får se vad det blir utav det.
Ikväll åker jag o min älskling till Helsingborg, ska bli så himla mysigt o skönt. Slippa tänka på hemmet för en gångs skull, utan bara va. Gå till härligt uppdukat frukostbord, äta god mat på kvällen , kanske hinner man med lite shopping i city =) Eventuellt ska vi passa på o hälsa på Magnus faster som nästan nyss flyttat ner, så lite planerade saker finns när vi åker ;). Men vi får se vad som händer, vi tar helgen som den kommer...O självklart hoppas man på bra väder, iaf uppehåll...
Trevlig Helg på er alla, så hörs vi igen i början på nästa vecka....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar