fredag, oktober 26, 2012

Äntligen...

Men ÄNTLIGEN har vi hittat "andra" vagnen till Herman. Vi har en Teutonia Cosmo och är jättenöjda, har varit ute i alla väder kan man säga och många olika underlag oxå, såsom en massa snö och en massa skog. Så ja supernöjda för jag helt enkelt säga.
Men...
Vi tycker den har varit lite si och så och packa in i bilen, den har tagit en del plats, sufletten t ex har man inte kunna fälla ihop ordentligt så den blir helt platt och klart då tar det lite plats om man säger så. Det gör ju inte saken bättre att vi har en biltokig vovve med som verkligen ÄLSKAR att åka bil =) 
Så ja...
Vi har kikat runt lite på olika smidiga sulky aktiga vagnar, vet allra först så tittade vi på Emmaljunga Scooter men tyckte ändå den var lite likt den vi hade och lite klumpig (var dock inte och tittade i butik utan på bild), och nu sista veckorna kom vi in på Brio Race och Brio Spin, Spin absolut, vi var vana vid svängbara hjul (rekommenderas)..
Igår...
Blev den en liten utflykt till Babyproffsen i Gislaved för att kolla sulky(visste att det hade prissänkt Brio vagnarna) så vi chansade och se om vi skulle finna något. Kom dit, vi kikade på Brio som vi hade tänkt och tog samtidigt blicken åt sidan och där stod Emmaljunga Scooter, oxå prissänkt, hmm..Nu blir det svårt val tänkte vi...
Ni som vet hur det är med vagnar hit och dit så kollar man på dom båda, vi fällde ihop dom för att se hur "stora" dom blev och ja vad blev resultatet???
Jo...
EMMALJUNGA SCOOTER S.....den blev mindre och kortare än Brios vagn, kan man inte tro..Så ja vi var tillbaka på ruta ETT kan man säga, det kanske var någon mening med det, vi skulle helt enkelt ha en Emmaljunga =)
(Personligen så tycker jag den är snyggare med)

Såhär nedan är den, Hermans nya åk....



Självklart går det att sova i nya vagnen oxå =)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar