tisdag, juli 13, 2010

Hemma från resan...

Jajamensan nu är man på hemmaplan igen efter en liten trip i Tyskland...kan säga, hua här var ju "kallt" när man kom hem =P Satte ut termometern i solen i helgen, hmm..den stannade inte på 50 grader, puh...tror ni det var varmt??
Så väder och vind ska vi absolut inte klaga på när vi var iväg, bättrat på solbrännan så det är ju bra, hehe...

Sammanfattning av helgen...

Nu är tävlingshelgen för Magnus över. Tävlingen gick på den nord tyska banan Oschersleben, 10 mil väster om Berlin.
Helgen gick i värmens tecken, temperaturen i solen visade över 50 grader, skuggan över 35.
Efter dom två kvalen som kördes under fredagen så kvalade Magnus in på en 12 plats till helgens två race.
- Fredagen va tuff, 1 fri träning och 2 kval, i den värmen, säger Magnus. Det gick åt mycket vätska för att kunna återhämta sig mellan passen, fortsätter Magnus.
På lördagen gick race 1. Magnus slutade på en nionde plats. Den placeringen innebar att det blev en placering upp i totaltabellen eftersom en av förarna som låg framför inte kom till start.
Race 2 som kördes på söndagsförmiddagen slutade efter bara 4 körda varv för Magnus som snurrade bort sig och racet tog slut.
- Rent misstag med allt för mycket sladd, säger Magnus och skakar på huvudet åt eländet.
Efter denna tävlingen så skulle serien dragit vidare till Anderstorp och eventet med The Race Legends. Nu när den helgen är framflyttad till Maj 2011 så ser säsongen ut att vara över för detta året för Magnus.
- Ja, det är tråkigt att det blivit såhär, säger Magnus. Såg fram mot att återigen fått köra på Anderstorp och när det dessutom är ett väldigt intressant event som jag själv gärna varit publik på så känns det givitvis ännu tråkigare, fortsätter Magnus.

1 kommentar:

  1. Härligt att ni hade så bra väder, men 50 kanske är lite i värsta laget :P Härlig bild på racerföraren! Syns imorgon :)

    Kram!

    SvaraRadera