Jag lovade att slänga in ett litet recpet här på en väääldigt god Tacopaj...Smidig och göra om man vill ha nåt lite extra som kvällsmat =)
400 g köttfärs
1 rödlök
100g champinjoner, skivade
1 röd paprika
1 msk matolja
1 påse fajite spice mix
1 dl vatten
200 g philadelphia ost, vanlig
1 påse nachochips
140 g skivad ananas på burk
100 g riven ost
Bryn köttfärs, rödlök, champinjoner och paprika i matolja. Tillsätt fajite kryddmix och vatten. Rör om och låt koka utan lock i 5 min.
Bred ut philadelphiaosten i en ugnsfastform och lägg på köttfärs -och grönsaksblandningen. Stick i nachochipsen och ananasen i färsen. Strö över osten.
Gratinera i 200 grader i 6-10 min, servera med sallad och guacamole.
Detta låter för mig som en blandning av tacopaj och något som heter hotter than hell. Får vi ta och testa här hemma, jag och maken är väldigt glada i mexikansk mat
SvaraRaderaKram!
Den va väldigt god... :)
SvaraRadera/Testpatrullen